Fotoboek

  1. Home
  2. /
  3. Fotoboek

Fotoboek

Hieronder worden foto’s geplaatst van dieren die vanaf februari 2018 al een bezoek aan Dierentrimondersteuning hebben bezocht.

Helaas is het fotoboek wegens drukte niet up to date: maar de facebookpagina van DIERENTRIMONDERSTEUNING wordt wel regelmatig aangevuld.

29.12

ZWIFFER de Shih Tzu is het laatste hondje van DTO van 2018. Ik wens jullie alvast een fijne jaarwisseling en een goed en liefdevol 2019 toegewenst.

    

07.12

Voor de tweede keer in de Salon BALOU en MAYLO de Shih Tzu x Tibetaanse Terrier broertjes.

     

05.11

Naast de betalingen via PayPal, Sumup (betaalautomaat) en contant is het vanaf heden ook mogelijk om te betalen via een tikkie. (watchupp en/of via messegner)

03.11

Kissy de Boomer was er voor de derde keer vandaag. Ook even fijn bijgekletst met baasje en wat was je net als voorgaande weer heerlijk makkelijk 👍👍 Tot over drie maandjes weer.

  

30.10

Vandaag heb ik voor het eerst LUCKY en haar baasje ook blij kunnen maken met een DTO trimbeurt. LUCKY zocht zijn grenzen af en toe op 😉maar gelukkig toch allemaal weer gelukt vandaag. Baasje ook bedankt voor je hulp en het kletsen was gezellie. 👍👍

   

     

20.10

NOA de Lhasa Apso kwam vandaag voor haar trimbeurt. Gelukkig kan ik ook ‘bestaande’ klanten ook weleens onder DTO voorthelpen 😉

   

30.08

WAYA de Yorkshire Terrier was ook voor het eerst in de salon. Op verzoek je gewassen, gefohnt en alleen je voetjes een beetje bijgeknipt, daarnaast je nog wat van je klitjes ontdaan.

30.08

Gisteren en vandaag GUUS de Bouvier van zijn haren ontdaan. Het was een hele kluif. Gelukkig woon jij en je baasje dichtbij zodat je tussendoor zomaar een keertje langs kunt komen. Ook al is het alleen maar voor je baasje een bakkie  of voor jou een kluifje. Je baasje wil ik ook bedanken voor het vasthouden, want je vond het best wel een beetje eng allemaal, en ‘honger’ zul je vast niet meer hebben na beide trimbeurten. 😉 En ja het kon niet anders dan je een korte coupe te geven. Stil staan blijft lastig voor je, maar wie weet gaat het volgende keer beter.

    

27.08

TESSA de Maltezer heeft voor de 2de keer een bezoek gebracht aan de Salon.

   

17.08

Toch mooi wat sociaal media doet, je baasje heeft me gevonden via via een tip door mijn advertenties op Facebook. En weer een viervoeter en baasje vandaag blij kunnen maken met een gereduceerd tarief voor DTO.

   

14.08

Vandaag de lieverd BERNIE de Hovawart in de salon mogen ontvangen. Met föhnen regende het haar 😂😂 en omdat het voor BERNIE allemaal nieuw was, was het maar goed dat baasje hem vast kon houden, en ‘extra’ hulp kon bieden.

   

08.08

Vandaag zijn de broertjes BALOU en MAYLO van 1,5 jaar in de Salon geweest. Ondanks hun lange vacht ben ik weinig klitten tegen gekomen. En op verzoek van baasje hebben ze een korte zomer coupe aangemeten gekregen 😉, het is altijd fijn dat ik de dieren en de baasjes op deze manier kan helpen.

   

     

04.08

ROCKY de Shih Tzu was voor het laatst vandaag; ze gaat met baasje mee naar Curaçao. Zal haar wel gaan missen. Maar ik wens jullie hierbij alle goeds toe.

21.07

Met excuses, geen Wicky maar Ricky. Je was vanmiddag voor de tweede trimbeurt aanwezig, en net als de eerste keer heb je je voorbeeldig gedragen. 👍👍

        

30.06

Rocky en Mojo waren eerst klanthonden van de trimsalon maar heb ze blij kunnen maken om een steuntje in de rug te geven om dmv. DTO hun een trimbeurt aan te bieden.

20.06

Haha wat is Haaksbergen toch klein zo vroeg ik een paar weken geleden een vreemde om een ‘poep’ zakje 😂😂 die ik zelf vergeten was voor mijn witjes. (voor het geval ik die aardige in uniform gekleede mensen tegen kom 😉) En vandaag heb ik haar met haar viervoeter ontmoet in de Salon. Heb haar nogmaals bedankt 👍👍 Baloe de Lhasa Apso vond het scheren een beetje eng zodat ik over was gegaan naar het knipwerk. Dit vond hij minder erg zodat ik zonder problemen zijn trimbeurt kon afmaken.

   

11.06.2018

Je baasje vond het even beter om je een neusbandje tijdens de trimbeurt om te doen. Maar wonder boven wonder ondanks dat je voor het eerst in een salon was heb je je als een echte heer gedragen, en af en toe ook even je gewicht in de strijd gegooid 😂😂 uiteindelijk zonder neusbandje je verder getrimd. Een echte knuffel in een groot formaat. 😉

    

22.05   Yes, ik heb weer sinds lange tijd een DTO hondje en baasje blij kunnen maken. En daar doen we het voor.

    

Gelukkig vandaag (zelfs op koningsdag) Moby van zijn klitten kunnen ontdoen. Moby is 15 jr. en ik kan me heel goed voorstellen dat zijn baasjes moeite hebben om zijn vacht goed bij te houden. Hij is wat knorrig en ook ik moest in het begin (helaas) met muilkorf werken. Maar wonder boven wonder tijdens het bad, föhnen en naknippen was het hulpmiddel niet meer nodig. Zou hij het dan op zijn leeftijd toch leren? En ja geen Westie model maar gewoon lekker kort was ook even geen andere keuze dit keer 😂😂 Baasje jij ook bedankt he voor je tijd en het vasthouden van Moby heb ik veel baat bij gehad

    

19.03

Was even wennen voor je eerste keer. Maar het ging prima. Jammer dat je net zoals je baasjes geen Nederlands kon verstaan 😉 . Maar uiteindelijk toch allemaal gelukt.

   

08.03 Na 10 minuten wennen, ging het al een stuk beter. Maar je bleef me in de gaten houden 😉. Gelukkig bleef je baasje erbij, waardoor het allemaal wat makkelijker ging. En uiteindelijk liet je toch heel veel toe.

       

05.03   Ondanks zijn leeftijd heeft ie zich vandaag voorbeeldig gedragen.

   

02.03  Laatste hondje deze week voor DTO. Super lief met een heerlijk karakter. 

   

27.02   Gisteren en vandaag een hele kluif gehad aan Harry. Maar wat een geduld had hij 👍👍.                                                                           En wat was ie lief.

24.02  Zorro heeft eerst een was en föhnbeurt gehad door mijn dochters en heeft zich daarna zonder problemen een kort kapsel door mij laten aanmeten.

 

24.02   De laatste van deze week en voor DTO. Hoop volgende week weer mensen en viervoeters blij te kunnen maken.

 

22.02 Het eerste ‘klant’ hondje voor DTO was vandaag een feit. Na een was, (scheer)knip en tandsteenbeurt mocht hij weer blij huiswaarts keren. Ik hoop dat ik net als Rocky en baasje nog vele baasjes en viervoeters welkom mag gaan heten.

   KVKnr.     08128959