Informatie

  1. Home
  2. /
  3. Informatie

Informatie

 

                           

Ik ben  Marieke Auteri ben 48 jaar en heb sinds mijn hele leven al honden (dieren)  om me heen maar sinds 1994 ben ik begonnen met mijn eerste Cairn Terrier Mystique. Ik heb met haar mijn eerste ervaring opgedaan met het showgebeuren (in binnen en buitenland) en het fokken (fokken alleen volgens de regels van de Nederlandse Cairn Terrier Club).

Helaas is in 1999 Mystique overleden op  nog geen 5 jarige leeftijd, vandaar dat ik de trimsalon ook naar haar heb vernoemd.   Na Mystique heb ik met andere cairn’s  jarenlang in totaal 21 jaar mijn hobby mogen voortzetten.

Door al deze ervaring is mijn passie naar het trimmersvak ook gegroeid ik wilde naast het show klaarmaken van Cairn’s van puppy kopers en klanten ook andere rassen officieel kunnen trimmen zodat ik in 2006 mijn diploma bij HKI te Bunnink als Hondentrimster heb behaald.

Zelf heb ik helaas in een situatie gezeten dat ik wegens prive omstandigheden mijn kennel en honden heb weg moeten doen om financieel rond te moeten komen.   Helaas ben ik er persoonlijk ook achtergekomen wat voor gemis dat geeft.  Die lege plek in huis en dat verplichte rondje wat je dagelijks moest lopen, en contacten met de mede hondeneigenaren.

Door mijn inzet, doorzettingsvermogen en werklust sta ik weer waar ik nu sta en heb ik inmiddels weer mijn dieren (honden,katten, en konijnen) om me heen.

Door alles wat ik zelf  heb meegemaakt wil ik de groep die van minima moet rondkomen een kleine bijdrage leveren om deze mensen een steuntje in de rug te geven doormiddel van 50 % korting op mijn normale uurloon.

Ik hoop dat een ieder die gebruik gaat maken van dit aanbod eerlijk en oprecht is, en dat men WEL binnen deze doelgroep valt. Om alle ‘klanten’ die binnen deze doelgroep vallen eerlijk te kunnen behandelen zal er een ‘kleine’ controle door mij plaatsvinden.

 

Veel liefs van mij en pootjes van onze viervoeters   Groetjes Marieke 

             

 

 

 

 

 

KVK 08128959